Caută:

Categorii:

Tehnici:

Comentarii:

Perspectivă. Punct de fuga. - desen realizat de IULIUS

2014-07-19-1663-jpg1405752271.jpg

Acest desen ai ajută pe ancepatori sa anțeleaga perspectiva.

(2014-07-18)

Arhitectură | Pix | IULIUS - desene


Desenatorului îi ia uneori ore întregi. Poate zile. E mult 20 de secunde pentru a împărți cu prietenii tăi frumosul?

Steluţe: 3.2 din 5 (15 voturi)

Desene recente de IULIUS

Perspectivă. Punct de fuga.

Comentarii la desen

VAG andra :3: hei,salut :D esti priceput in ale 3D-ului. bravo (2014-07-19)

IULIUS: Mulțumesc. (2014-07-19)

IULIUS: Anul acesta intru la UTM unde o sa studiez arhitectura, așa că o să vă inpresionez cu noi desene !!! (2014-07-19)

BFlorin10: Iulius.. ziceai ca intri la UTM.. deci acesta e desen pentru incepatori.. OK. Trebuia si sa specifici ca e perspectiva la 1 punct de fuga, atfel incepatorii nu vor sti ce incerci tu sa faci acolo. Ca o mica paranteza, desenul e putin gresit. Cand lucrezi la 1 punct de fuga, desenul fuge in adancime, la acel punct ales de tine. Toate liniile fatadelor(ma refer la cladiri acum) trebuie sa fie orizontale, paralele cu linia orizontului(care la tine nu este) pe care se afla punctul de fuga. Ar trebui ca un viitor student la Universitatea Titu Maiorescu, sa ne arati si ceva perspectiva mai concreta, gen mai multe detalii.. etc. Sau incearca cea la 2 puncte de fuga. Sau daca doar acum ai inceput sa studiezi perspectiva.. nu prea garantez ca ai sanse sa intri. Iti urez succes si astept cu mare drag un raspuns sau un desen ca raspuns. (2014-07-19)

florinandrei: succes (atentie la "ancepatori" si "inpresionez") (2014-07-19)

IULIUS: BFlorin10 multumesc pentru corectare, sa fiu sincer ma bucura faptul ca am dat de acest site. Aici este o comunitate unde poti sa progresezi foarte rapid doar privind desenele celorlalti. Deci Florin accept provocarea ta si in urmatoarele zile v-oi posta un desen cu doua puncte de fuga. Sunt binevenite sfaturile tale, multumesc. (2014-07-19)

IULIUS: florinandrei multumesc pentru incurajare, o sa tin cont de cuvintele gresite.


(2014-07-19)

DRUSKY: Bravo iulius.....nu te descuraja.....prin multa munca vom progresa incepatori. (2014-07-20)

DRUSKY: Eu in viata mea nu am pus mana pe un creon sau carioca si totusi mi-a iesit ceva.toate au un inceput conteaza sa vrei cu adevarat sa progresezi si prin multa munca vom invata (2014-07-20)

BFlorin10: Iulius, probabil m-ai inteles gresit, nu doresc sa te descurajez. Am observat desenul tau la sectiunea "desene recente" si am intrat sa il vad mai bine. Mi-a sarit in ochi pentru ca e arhitectura, ceea ce si eu studiez. Totusi eu mai am 2 ani pana la examenul pentru admiterea la facultate. Ti-am citit descrierea si am ramas putin blocat. Trebuia sa iti reprosez unele lucruri pentru ca totusi e foarte greu ca in prezent sa intri la o facultate. Si eu studiez din greu pentru a ajunge in facultate. Stiu cam cu ce se mananca sa zic asa.. Am profesori foarte buni. Cat despre acest site.. nu stiu ce sa zic. E bun pentru unele sfaturi, dar nu cred ca te va ajuta. Eu unul nu postez aici temele legate de domeniul meu.(Nu stiu daca chiar te intereseaza.. dar stiudiez Arhitectura la sectie de design..tot ce e legat de design interior/exterior, design de produs, design industrial, auto etc.) Degeaba as posta aici toate schitele/proiectele pe care le fac, pentru ca nu cred ca voi primi foarte mult ajutor. Majoritatea utilizatorilor de pe site posteaza desene facute de placere, sau desene tip portret/peisaj. Foarte rar arhitectura. Deci cum ziceam nu trebuie sa te descurajezi, sunt aici pe site doar de placere, si in cazul tau sa te ajut. Multumesc. (2014-07-20)

IULIUS: DRUSKY prin munca vom invata, foarte corect.
(2014-07-20)

VAG andra :3: iuhuu in sfarsit am gasit cativa preocupati de arhitectura.am tot intrebat lumea si nu mi s-au prea dat raspunsuri,sau pur si simplu le evitau pentru ca nu aveau tangente cu acest domeniu.ma poate ajuta vreunul dintre voi?care este diferenta intre facultatea de arhitectura si cea de constructii? :) mai am 2 ani pana atunci dar vreau sa ma documentez ca sa stiu ce sa aleg :o3 (2014-07-21)

IULIUS: VAG andra :3 diferenta intre un arhitect si un inginer constructor nu este foarte mare. Amandoi fac proiecte, amandoi fac in facultate desenul tehnic, insa diferente sunt si anume: chiar daca arhitectul face si el statica si rezistenta materialelor in facultate, ca sa aiba niste fundamente, niste notiuni de baza, elementare care sa-l ajute mai departe sa inteleaga si sa stie si sa poata purta o discutie cu in inginer, acesta (arhitectul) NU poate faca o casa fara un inginer, amindoi sunt intr-o colaborare. Inginerul invata calcule de precizie iar la arhitector se pune accent pe creativitate pe latura estetica si artistica. (2014-07-21)

IULIUS: Poate ca explicatiile de mai sus sunt putin greoaie, asa ca voi face o analogie cu un domeniu mai cunoscut: filmul. Arhitectul este ca regizorul (el "vede" filmul inainte de a fi turnat, pe baza scenariului; este, totodata, raspunzator in fata clientului/producatorului pentru succesul final). Inginerii reprezinta echipa - operatori de imagine, sunetisti, monteuri, creatori de efecte speciale, etc - care face filmul posibil dpdv tehnic (in film, acestia au si o mare contributie artistica) Sunt meserii care presupun, de asemenea, responsabilitati si pentru care este necesara multa calificare. (2014-07-21)

IULIUS: VAG andra :3 sa stii ca vor exista intotdeauna piedici, ori parintii vor spune ca nu-i intrebata specealitatea, ori prietenii vor spune ca n-o sa ai de lucru, aceste opinii sunt ale lor dar nu si ale tale, asa ca urmeazati visurile. Orice-i alege sa stii ca toate profesiile sunt frumoase, iti ramine sa-ti descoperi vocatia. Asa dar mie imi ramine decat sa-ti urez mult succes in calatoria vietii tale !!! (2014-07-21)

VAG andra :3: multumesc foarte mult,chiar mi-ai fost de mare ajutor :) am inteles inca din primul mesaj si am facut legatura apoi cu cel de-al doilea care ma pusese un pic in ceata :)) am inteles ideea si este cam ce as cauta,adica facultatea de constructii pentru ca desi ma pricep la desen nu am inclinatia atat de mare spre inspiratie sau creativitate pe cat o am spre matematica.multumesc din tot sufletul pentru sfaturi si explicatii.iti urez de asemenea si tie atat de mult succes pe cat mi-as dori pentru mine,chiar mai mult :) ar trebui sa mai lucrezi cateva schite si sa ne incanti cu cate ceva nou (2014-07-23)

Numai utilizatorii înregistraţi şi autentificaţi pot comenta.

Tot mai mulți... Îți mulțumim pentru că ești cu noi!


Vrei să primeşti zilnic desenele noi? E-mail:

Noutăţi pe blog

* Diplome concurs
* Cum sa desenezi un cilindru si la ce te ajuta aceasta forma simpla
* Concurs de idei de concursuri

Noutăţi pe forum

* OFERTE :: Cau?i desenatori? Cau?i de lucru? Spune aici...
* Stelute vs like-uri
* intrebare
* Cand se mai fac concursuri?:)
* concursuri???
* schita...desen..o idee pusa pe hartie
* gandurile lui Io...
* Portrete la cerere
* Ba al meu
* Povestea mea...

Parteneri:

prezentari PowerPoint (pps, ppt) pentru fiecare! Aleg să desenez creare site

Vecini