Caută:

Categorii:

Tehnici:

Comentarii:

Desen de familie - desen realizat de spirala

untitled-31copy-jpg1298388896.jpg

Ofera cel mai frumos cadou unei persoane dragi:un tablou creionand chipul persoanei iubite, lucrat manual, in decursul a minim 8 ore poate fi o alegere originala, artistica, ieftina.Pentru a comanda un portret desenat in creion nu este nevoie decat de o fotografie clara trimisa pe mail: portret.creion@yahoo.com. Daca vrei sa vezi exemple concludente intra pe site: www.portret-creion.blogspot.com

(2011-02-22)

Portrete | În creion | spirala - desene


Desenatorului îi ia uneori ore întregi. Poate zile. E mult 20 de secunde pentru a împărți cu prietenii tăi frumosul?

Steluţe: 3.5 din 5 (20 voturi)

Desene recente de spirala

Portret clasic cupluPortret clasic bebeAndreea BanicaBeautiful girlVedeta seriiCredintaSuroriMica printesaDesen de familieColaj caricaturi si portrete

Comentarii la desen

drako9316: foarte reusit
(2011-02-22)

TattooEs: se vede ca stii sa lucrezi cu fotoshopul :) bravo (2011-02-22)

spirala: Desenele sunt lucrate 100% manual.La cerere se pot trimite fotografii cu desenul realizat in diverse stadii de la schita pana la desen final.Nici urma de photoshop! (2011-02-25)

vevalentin: Nici urma de photoshop, dar la cat sunt de identice cele doua, e urma de foaia de lucru suprapusa peste poza! Eu n-am o parere buna despre cei care fac asta si in niciun caz nu ii pot numi artisti, asa ca Dutchess, nu te mai agita, tu desenezi mult mai bine. (2011-02-25)

TattooEs: sry,dar la micile detalii care sunt identice pff nu am cuvinte ma las pagubas,deoarece orcat de bun si profesionist.....trebuie sa faci ceva ce sa nu fie perfect egal ca in poza (2011-02-25)

mechanic: Nu mai conteaza daca e photoshop sau nu, prin folosirea unei grile sa poate obtine o copie identica dar la ce bun?... in cursa pentru redarea fidelitatii fotografia a castigat de mult... (2011-02-26)

mechanic: Nu mai conteaza daca e photoshop sau nu, prin folosirea unei grile sa poate obtine o copie identica dar la ce bun?... in cursa pentru redarea fidelitatii fotografia a castigat de mult... (2011-02-26)

vevalentin: @mechanic Exact, pacat ca multi nu inteleg asta :( (2011-02-26)

Ffllvv_09: Super:X
Ai talent;)
Se vede ca ii manual:P (2011-02-26)

Ffllvv_09: Super:X
Ai talent;)
Se vede ca ii manual:P (2011-02-26)

Nedelcu Ema: nu e copiat dragii mei, sunt unii care pot reda chiar mai exact poza, fara sa recurga la a pune foaia peste poza;) daca voi nu puteti nu inseamna ca persoana asta nu poate (2012-01-17)

Nedelcu Ema: si daca va uitati cu atentie observati diferente... cararea femeii, parul ei in coltul dreapta jos, distanta dintre obraji si barbie a baiatului (portiune mai adancita in poza), expresiile fetelor, forma sprancenelor, ridurile barbatului, nasul lui care in poza e mai mare si mai scund. bineinteles, delatiile astea sunt greu de observat (2012-01-17)

LoreEly: waw!!! absolut genial! 5 stele :) (2012-04-28)

Numai utilizatorii înregistraţi şi autentificaţi pot comenta.

Tot mai mulți... Îți mulțumim pentru că ești cu noi!


Vrei să primeşti zilnic desenele noi? E-mail:

Noutăţi pe blog

* Diplome concurs
* Cum sa desenezi un cilindru si la ce te ajuta aceasta forma simpla
* Concurs de idei de concursuri

Noutăţi pe forum

* OFERTE :: Cau?i desenatori? Cau?i de lucru? Spune aici...
* Stelute vs like-uri
* intrebare
* Cand se mai fac concursuri?:)
* concursuri???
* schita...desen..o idee pusa pe hartie
* gandurile lui Io...
* Portrete la cerere
* Ba al meu
* Povestea mea...

Parteneri:

prezentari PowerPoint (pps, ppt) pentru fiecare! Aleg să desenez creare site

Vecini